Ode Communicatie helpt je vertellen wat jij als organisatie doet...

Ode Communicatie Marketing Zwolle Stefan

Regisseur communicatie

Oké, je hebt een mooi product, idee of dienst. Je bent enthousiast en ready to go. Maar waar moet je beginnen met dit aan de wereld te vertellen? Bij die vraag help ik je graag. We hebben het samen over jouw bedrijf, idee of product. Wie ben je? Wat doe je en waarom? We kijken naar wat je wilt bereiken en wie én hoe je, bij jou én je klant passend, je verhaal vertelt. Ik geloof dat elk verhaal begint bij een goede basis dus dat is waar we beginnen; de basis op orde. We staan stil bij je identiteit en vertalen dat naar je online visitekaartjes: je website en social media. Wanneer dit staat kijken we verder hoe we jouw potentiële klant gaan bereiken. Ik ken de stappen die we moeten nemen, heb de tools in huis die je verder helpen en ken de professionals die een eindje met ons kunnen oplopen. Dit proces richten we helemaal in zoals jij dat wilt. Ik haak aan wanneer nodig of af wanneer je het zelf kunt.

Ode Communicatie Marketing Zwolle Stefan

Verhalen

verteller

Heb jij je de kern van je verhaal wel helder maar mis je de tijd of expertise om er een fris en creatief verhaal van te maken? Dan denk ik graag met je mee. Of het nu gaat om een blog, vlog, podcast, nieuwsbrief, artikel, interview, teksten voor je website of berichtgeving op social media.

partner in cri...

communicatie

Communicatie is van iedereen en dat doe je de hele dag toch? Veel van ons hebben het best goed in de vingers maar missen even dat eerste aanzetje om te starten of om je communicatie naar een professioneler plan te tillen. Daar helpt Ode bij. Zie het als een soort ‘communicatiecoachingsgesprek’, waar ik je met wat vragen, ideeën en tools op weg help maar waarin je zelf de stappen zet.