top of page

Ode Communicatie
helpt als...

Stefanie van der Wal Ode Communicatie communicatie tekstschrijver marketing website social media marketeer contentmarketing contentmarketeer communicatiemedewerker communicatieadviseur marketingmedewerker marketingadviseur teksten schrijver content contentcreatie

Praktische adviseur communicatie

Oké, je hebt een mooi product, idee of dienst. Je bent enthousiast en ready to go. Maar waar moet je beginnen met dit aan de wereld te vertellen? Bij die vraag help ik je graag. We hebben het samen over jouw bedrijf, idee of product. Wie ben je? Wat doe je en waarom? We kijken naar wat je wilt bereiken en wie én hoe je, bij jou én je klant passend, je verhaal vertelt. Ik geloof dat elk verhaal begint bij een goede basis dus dat is waar we beginnen; de basis op orde. We staan stil bij je identiteit en vertalen dat naar je online visitekaartjes: je website en social media. Wanneer dit staat kijken we verder hoe we jouw potentiële klant gaan bereiken. Ik weet welke stappen kunnen nemen, heb de tools in huis die je verder helpen en ken de professionals die een eindje met ons kunnen oplopen. Dit proces richten we helemaal in zoals jij dat wilt. Ik haak aan wanneer nodig of af wanneer je het zelf kunt. Eens kennismaken?

Stefanie van der Wal Ode Communicatie communicatie tekstschrijver marketing website social media marketeer contentmarketing contentmarketeer communicatiemedewerker communicatieadviseur marketingmedewerker marketingadviseur teksten schrijver content contentcreatie

Verhalen

verteller

Heb jij je de kern van je boodschap wel helder maar mis je de tijd of expertise om er een fris, creatief en eigen verhaal van te maken? Dan denk én doe ik graag met je mee. Of het nu gaat om een blog, vlog, podcast, nieuwsbrief, artikel, interview, teksten voor je website of berichtgeving op social media. Alle verhalen zijn er op gericht jouw doelgroep te vertellen wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet. Elke keer net even anders, altijd passend. Pas dan bind en raak je hen met jouw product, dienst, merk of idee. Schot in roos! 

Ode Communicatie Marketing Zwolle Stefan

Interim communicatiepro

In de ideale wereld vinden onze lievelingscollega's niet een andere baan, gaan ze ook niet met verlof of op wereldreis. Ook zijn de communicatieprojecten nooit te veel, is de vraag naar communicatieondersteuning nooit te groot en houd je met plezier, tijd én aandacht die 26 projecten in de lucht. Is jouw wereld nou niet zo ideaal? Dan kan een handje extra of ter vervanging best fijn zijn. En laat ik nou graag dat handje zijn: strategisch waar dat kan, praktisch omdat dat vaak gewoon moet. Plan een koffie-date!

stefanie-renske-meinema-fotografie-16.jpg

partner in cri...

communicatie

Communicatie is van iedereen en dat doe je de hele dag toch? Veel van ons hebben het best goed in de vingers maar missen even dat eerste aanzetje om te starten, het vol te houden of om je communicatie naar een professioneler plan te tillen. Daar helpt Ode bij. Zie het als een soort ‘coachingsgesprek’, waarin ik je met wat vragen, ideeën en tools op weg help maar waarin je zelf de stappen zet. Een eerste stap zetten? Nodig me uit voor koffie.

bottom of page