top of page

Hoi ik ben Stefanie...

... en ik ben Ode Communicatie. Werk je samen met Ode, dan werk je samen met mij. Ik ben enthousiast, betrokken, doortastend, gevoelig en pragmatisch wanneer het op mensen én communicatie aankomt. Ik ben gek op Michiel, chocola, tuinieren, reizen, koffie drinken met mensen en de zon.

Ik vind elke organisatie mooi maar ik heb een groot hart voor organisaties die met en voor mensen werken. Denk aan zorg en onderwijs bijvoorbeeld. Dit vanuit ervaring en vanuit mijn karakter die past bij deze organisaties. 

Daarnaast heb ik een zwak voor starters of mensen en/of organisaties die met een gezonde dosis lef en humor zichzelf (opnieuw) willen uitvinden en zoeken naar een manier om dit aan de wereld te vertellen.

 

Ik vind arbeidsmarktcommunicatie een bijzonder leuk vakgebied binnen communicatie; hoe werf je mensen die passen bij jou en je bedrijf? Daar zet ik graag m'n tanden in.

 

Eens kennismaken? 

Stefanie van der Wal Ode Communicatie communicatie tekstschrijver marketing website social media marketeer contentmarketing contentmarketeer communicatiemedewerker communicatieadviseur marketingmedewerker marketingadviseur teksten schrijver content contentcreatie

Marije Meijer - PCBO Apeldoorn - over Ode:

"Met enthousiasme, gedrevenheid en kennis van zaken brengt Stefanie frisse ideeën in om communicatie effectief en vlot te maken."

bottom of page