top of page

"Ik ben nieuw als ondernemer

...hoe zet ik mijzelf op de kaart?"


Oi, oi, oi. Als er éen vraag is waar mijn hart sneller van gaat kloppen is het deze wel. Robbert wilde zich inschrijven bij de KVK als coach en loopbaanadviseur. Die grote stap tot ondernemerschap was genomen. En nu?


Basis op orde

De klanten en mensen die mij kennen, weten inmiddels dat 'de basis op orde' een belangrijke stap is in het 'samenwerken met Ode-proces'. Robbert en ik brachten in kaart voor zijn bedrijf:

  • Wie ben je?

  • Wat kan/doe je?

  • Hoe doe je dat?

  • Waarom doe je dat?

Met gesprekken, koffie, veel (soms irritante) vragen, doordenken, appjes en ideeën, kwamen we tot het organisatieverhaal van Robbert. Een verhaal ontstaan vanuit vakmatige vragen, marketing & communicatie-theorieën en intuïtie. Het verhaal stond. Wat nu?

"Wie ben je, wat kan/doe je, hoe én waarom doe je wat je doet?"

Bedrijfsnaam

Om zich in te schrijven bij de KVK had Robbert ook een naam nodig. Hoe mooi en uniek is het om vanuit een organisatieverhaal een naam te verzinnen!? Na een gezamenlijke brainstorm en eigen brainstorm op m'n kantoor (maar ook in de auto, onder de douche of tijdens het kijken van een serietje; goeie ideeën laten zich niet vangen in vooraf bedacht tijdsblok ;-) werd ROER geboren. Een knipoog naar RObbert en wat hij doet: met coaching mensen in beweging zetten (roeren), weer regie laten nemen (aan het roer staan) en terug naar de basis brengen (rOER). ROER Coacht dus!


"Goeie ideeën laten zich niet vangen in vooraf bedacht tijdsblok."

Basis gelegd

JORE Ontwerp gaf ROER een gezicht door een fris en passend logo en huisstijl. Robbert bracht zelf het organisatieverhaal en z'n huisstijl samen op zijn website. Een heerlijke, kortdurende samenwerking en mooie start van ROER Coacht!Comments


bottom of page